Onana: Čast je braniti na golu Junajteda

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 21:31

Onana: Čast je braniti na golu Junajteda

Andre Onana, novi golman Mančester junajteda, poručio je da je veoma uzbuđen zbog novog poglavlja u karijeri.

Kamerunski čuvar mreže je napustio redove finaliste Lige šampiona, ekipe Intera i potpisao petogodišnji ugovor sa klubom sa Old Traforda.

JUnajted je za njegov dolazak platio 54,3 miliona evra.

Onana je odmah iz Evrope produžio za Ameriku gde se "crveni đavoli" nalaze na letnjoj turneji.

On će najverovatnije debitovati na meču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju Junajted od 23 sata u Nju Džersiju igra sa ekipom Arsenala.

"Koliko sam uzbuđen? Jako. Za mene je ovo velika čast. Velika je privilegija biti deo ovog kluba, ove porodice, za mene je to velika stvar.Srećan sam i jako motivisan, zaista me raduje što ću braniti za Mančester junajted", rekao je Onana.

On će tako ponovo imati prilike da sarađuje sa Erikom ten Hagom koji mu je bio trener dok su zajedno bili u Ajaksu.

Na golu je nasledio Davida de Heu koji je otišao posle 12 godina na Teatru snova, a pokušaće da nastavi tradiciju koju su osim Španca pisali i Piter Šmajhel, i Edvin van der Sar.

"To što sam izabran da nastavim ovu tradiciju čini me ponosnim, ali istovremeno to je i velika odgovornost. Želim da osvajam trofeje sa novim saigračima", zaključio je Onana koji je izabrao da nosi dres sa brojem 24.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.