Ole, ole u Mančesteru, 4:0 na dočeku Franka Lamparda!

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ole, ole u Mančesteru, 4:0 na dočeku Franka Lamparda!

Pred 75.000 uglavnom oduševljenih navijača, osim onih koji su doputovali iz Londona na derbi prve runde Premijer lige, Lampard je kao menadžer doživeo poraz rezultatom koji Čelsi nije zabeležio sa njim na terenu.

Frank Lampard doživeo je težak poraz u prvom meču na klupi Čelsija, koji je sa njim na terenu retko gubio čak i na "Old trafordu", a nikada konačnim rezultatom poslednje i najzvučnije utakmice 1. kola Premijer lige.

Pred 75.000 uglavnom oduševljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navijača, među kojima se našao i ser Aleks Ferguson: Mančester junajted - Čelsi 4:0 (1:0).

/Rašford pen 18, 67, Marsijal 65, Džejms 81/

Mančester junajted: De Hea - Van-Bisaka, Megvajer, Lidenlof, Šo - Mektominej, Pogba, Pereira - Lingard - Rašford, Marsijal.

Čelsi: Kepa - Aspilikueta, Kristensen, Zuma, Emerson - Žorginjo, Kovačić - Pedro, Barkli, Maunt – Ejbraham.

Uskoro opširnije...

Ranije u nedelju odigrane su dve utakmice Premijer lige na kojima su postignuta dva gola, ali je samo jedan ostao da važi posle upotrebe VAR tehnologije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.