Oko za oko! Sukob Junajteda i Sevilje

Izvor: Mondo, 10.Jan.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko za oko! Sukob Junajteda i Sevilje

Sevilja je "zacepila" cene ulaznica za navijače Mančester junajteda za meč u Ligi šampiona. Odgovor Junajteda: "OK, i vaši navijači će da plate isto!".

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Sukob učesnika osmine finala Lige šampiona Mančester junajteda i Sevilje oko cena ulaznica.

Za prvi meč osmine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << finala 21. februara Sevilja je odredila da cene karata za gostujuće navijače, odnosno pristalice Mančester junajteda bude čak 100 evra!

Junajted je od Sevilje, za svoje navijače, dobio 2.450  karata po ceni od 100 evra  i još 200 karata po ceni od 150 evra.


Mnogi navijači Junajteda pisali su svom klubu, tražili da interveniše. Junajted se obratio Sevilji, tražeći da spusti cene karata, ali je španski klub ostao neumoljiv.

Gazde kluba sa Old Traforda odlučili su da udare kontru - za navijače Sevilje, za revanš utakmicu 13. marta, cena karte iznosiće isto - 100 evra.

A pritom su obećali da će svojim navijačima, koji su već kupili ulaznice za meč na stadionu "Ramon Sančez Pishuan" u Sevilji, dotirati 40 evra, pozivajući se na cene karata koje su platili navijači Liverpula u grupnoj fazi - 60 evra, kada su igrali protiv Sevilje.

"Naši navijači, koji će nas bodriti u Sevilji, postali su žrtve nerazumne odluke Sevilje da poveća cene karata. Obratili smo se našem španskom rivalu, ali je Sevilja odbila da značajno spusti cene karata za naše navijače, na svotu koju smo mi smatrali razumnom. Zbog tog stava Sevilje, doneli smo tešku odluku da njeni navijači, koji budu želeli da dođu na Old Traford, plate isto koliko i naši navijači", saopštio je Junajted.

Jedan od najvećih klubova na svetu istakao je da je ova odluka ujedno poruka svim klubovima, potencijalnim protivnicima Junajteda, koji budu postupili na isti način kao Sevilja i značajno podignu cene karata.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.