Oglasio se Marota, šta će biti sa Lukakuom?

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Marota, šta će biti sa Lukakuom?

Može li Inter da iz ove igre nerava izađe kao pobednik?

Čitavog leta jedna od glavnih tema u prelaznom roku je pitanje da li će Romelu Lukaku preći iz Mančester junajteda u Inter.

Na Old Trafordu su uporni i istrajni u svojim zahtevima koji iznose 85 miliona evra, što Inter nije u stanju da plati.

Pokušavali su ''Neroazuri'' različitim ponudama da ''omekšaju'' stav Mančestera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postepeno su ''pojačavali'' ponuđenu sumu, tako da se sada došlo do 70 miliona evra plus bonusi.

Međutim, ni to nije prihvatljivo ljudima iz Mančester junajteda.

Na tu temu je ponovo progovorio Interov direktor Bepe Marota, u izjavi za ''Skaj Sport Italija'' i objasnio kakva je trenutno situacija.

''Kreirali smo 'jaku' ponudu, koja odgovara tržišnoj vrednosti igrača, ali još nismo došli do mogućnosti da zaključimo ugovor, cene su u današnje vreme zaista visoke. Nastavićemo da pratimo situaciju, kao i sve što se dešava na tržištu'', istakao je Marota.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Interu baš ne ide sa ovim ponudama, nemaju dovoljno novca ni za drugog napadača!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019

''Neroazuri'' rastrzani između dve velike letnje želje, vreme prolazi, a ne uspevaju nijednu da ostvare...Preneli smo ranije večeras da je direktor Intera Bepe Marota priznao da i dalje nema pomaka u pregovorima sa Mančester junajtedom oko Romelua Lukakua, jer engleski velikan ne odustaje od zahtevane...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.