Odbijena žalba Vidića, kapiten Junajteda pauzira tri meča

Izvor: Blic, 21.Jan.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijena žalba Vidića, kapiten Junajteda pauzira tri meča

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić suspendovan je na tri utakmice pošto je odbijena njegova žalba nakon isključenja na utakmici protiv Čelsija, saopštio je Fudbalski savez Engleske.

Srpski defanzivac dobio je direktan crveni karton u finišu derbija 22. kola Premijer lige u nedelju, nakon grubog starta nad Edenom Azarom.

Vidićeva suspenzija počinje odmah, tako da će propustiti revanš polufinala Liga kupa protiv Sanderlenda u sredu i premijerligaške >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmice protiv Kardifa i Stouka.

Mančester Junajted je poražen na Stamford Bridžu od Čelsija rezultatom 3:1 i trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli sa čak 14 bodova zaostatka za vodećim Arsenalom.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbijena žalba Vidića, kapiten Junajteda pauzira tri meča

Izvor: Dzungla.org, 21.Jan.2014

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić suspendovan je na tri utakmice pošto je odbijena njegova žalba nakon isključenja na utakmici protiv Čelsija, saopštio je Fudbalski savez Engleske.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.