Obezbeđenje Mejsona Grinvuda pretilo snimatelju

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 20:52

Obezbeđenje Mejsona Grinvuda pretilo snimatelju

Mejson Grinvud, fudbaler Mančester junajteda, mogao bi opet da bude u problemu.

Grinvud, koji je bez takmičarskog fudbala već godinu i po, čeka rasplet situacije i odluku uprave Mančester junajteda vezanu za nastavak njegove karijere.

Klub je sproveo internu istragu u vezi optužbi za nasilje prema njegovoj bivšoj devojci, pošto je sud okončao slučaj zbog nedostatka dokaza.

Svedoci optužbe su se povukli, ali to nije sprečilo čelnike Junajteda da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastave sa svojom istragom.

Ovih dana biće poznato da li će mu dozvoliti da se vrati i trenira sa klubom, ili će biti prodat ili poslat na pozajmicu.

Džun Guba, vlasnik Jutjub kanala Man UTD Religion je ovih dana snimao Grinvuda kako u jednom parku trenira sa ocem Endrjuom.

Jedan od ljudi iz obezbeđenja igrača je pretio, rekao je snimatelju da bi "da nije u prisustvu svedoka uzeli kameru i uništili mu opremu".

Grinvud ima ugovor sa Junajtedom do leta 2025. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.