Novi problemi za Ten Haga – Njukasl pregazio Junajted na Old Trafordu

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 00:12

Novi problemi za Ten Haga – Njukasl pregazio Junajted na Old Trafordu

Sve su veći problemi u redovima Mančester junajteda.

Posle poraza u derbiju od Mančester sitija, ekipa Erika ten Haga je tri gola primila i u utakmici Liga kupa protiv Njukasla na svom terenu (0:3).

Da stvar po "crvene đavole" bude još gore ni na ovom meču nisu uspeli da postignu nijedan gol na svom stadionu i tako su u osmini finala završili svoje takmičenje u Liga kupu.

Već posle prvog poluvremena Njukasl je imao prednost od dva gola razlike. Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su na ovo gostovanje stigli posle poraza od Dortmunda u Ligi šampiona i remija protiv Vulverhemptona u Premijer ligi, golovima Almirona i Hola otišli na obevezan odmor.

Treći gol za goste je postigao Džou Vilok kojim je potvrdio bitan trjumf za Njukasl na "teatru snova".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.