Novi kiks Junajteda u senci užasne povrede!

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi kiks Junajteda u senci užasne povrede!

Mančester Junajted u seriji slabih rezultata, ali tu nije kraj lošim vestima za Murinja.

Fudbaleri Mančester Junajted upisali su treći vezani remi u Premijer ligi, ovoga puta sa "Old Traforda" se sa bodom kući vraća Sautempton. Na kraju 0:0.

Već na samom startu dobru šansu imao je Lukaku, ali je snažni Belgijanac tukao glavom preko gola Mekartija.

A onda, samo par >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta kasnije, užasan sudar napadača Junajteda i štopera Sautemtona Veslija Huta.

U vazdušnom duelu je Hut glavom u potiljak udario Lukakua, bivši napadač Čelsija i Evertona je završio na zemlji, na trenutke se činilo da je ostao bez svesti.

Odmah mu je prišla lekarska pomoć, on je ležao nepomičan, pa je na nosilima morao da napusti teren.

Više o svemu tome OVDE.

Nakon toga, igrao se 19. minut kada je Vard-Praus pripretio iz slobodanjaka, ali je De Hea odličnom intervencijom sačuvao mrežu.

Osam minuta nakon te prilike, Mata se našao u šansi , ali je golman "Svetaca" Aleks Mekarti uspeo da ukroti njegov udarac.

Nemanja Matić je potom okušao svoju levicu, ali je njegov pokušaj završen neslavno, lopta je odletela daleko preko gola gostiju.

Nakon samo šest minuta igre u nastavku, najbolju priliku na meču imao je Šejn Long. Irac je dobio odličan pas sa desne strane, pucao je dobro iz izgledne pozicije, ali se sjajnom intervencijom istakao David De Hea.

A onda, 81. minut, Ešli Jang je izveo slobodnjak sa desne strane, Matić je prebacio loptu do Pogbe, a Francuz smešta loptu u mrežu gostiju. Ipak, bivši vezista Juventusa je bio u ofsajd poziciji, te je pogodak odmah poništen.

Imao je Junajted više od igre u završnici, stvorili su i par solidnih situacije pred golom "Svetaca", ali je Mekarti ostao nesavladan.

Na kraju treći vezani remi Junajteda, ispustili su drugu poziciju na tabeli, imaju bod manje od Čelsija, 14 od Sitija, ali i utakmicu manje, dok je Soton sada 13. sa 20 osvojenih bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.