Nova dva kluba uključila se u trku za Srbinom: Gde će Mitrović na leto?

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova dva kluba uključila se u trku za Srbinom: Gde će Mitrović na leto?

Aleksandar Mitrović nalazi se na slatkim mukama. Njegovo ime nalazi se u notesu velikih klubova, a lista se samo povećava. Posle Svonsija, Njukasla, Arsenala, Porta, Benfike, Napolija, Milana i Juventusa navodno su se u trku za srpskim reprezentativcem uključili Mančester junajted i Marselj.  

Junajted želi da dovođenjem Mitrovića na leto podmladi napadačku liniju, a mesto će mu osloboditi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tako što neće produžiti saradnju sa Radamelom Falkaom. Dolazak na Old Traford je po mnogo čemu pod velikim znakom pitanja, ali je realniji na Velodrom. Marselj će na leto ostati bez Andre-Pjera Žinjaka i njima će biti potreban napadač za Ligu šampiona.

Mitrović, koji je procenjen na 15 miliona evra, prvi je strelac belgijskog šampionata sa 17 golova, a u evropskim takmičenjima upisao se još tri puta.

On je 2013. godine prešao u Anderleht iz Partizana, dok je za reprezentaciju Srbije nastupio 11 puta i dao jedan gol.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.