Norič i Junajted – za spas sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 07:24

Norič i Junajted – za spas sezone

Očekuje se neizvesna utakmica.

Jedno od najzanimljivijih takmičenja u svetu fudbala, engleski FA kup, ulazi u završnu fazu. Norič dočekuje Mančester junajted u prvoj utakmici četvrtfinala u subotu od 18.30 časova.

Još se nada Mančester junajted Ligi šampiona, ali ako ne uspe moraće da proba spase sezonu FA kupom. Norič je poslednji na tabeli Premijer lige, a dvojka je – >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,45. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Norič – Mančester junajted

“Kanarinci” su “fenjeraši” u Premijer ligi i teško će izboriti opstanak u konkurenciji Aston Vile, Bornmuta, Vest Hema i Votforda. Zato bi im eventualni dobar rezultat u FA kupu donekle obojio sezonu u vedrije nijanse.

Sa druge strane, “crveni đavoli” pokušavaju da uhvate poslednji voz za plasman u Ligu šampiona. Junajted je u sredu nadigrao Šefild junajted sa 3:0 i u dobrom raspoloženju stiže u Norič, na meč na kojem je apsolutni favorit na papiru. Nema sumnje da će ekipa Ole Gunara Solskjera ozbiljno napasti pehar kupa...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.