Izvor: RTS, 07.Sep.2020, 18:17

Njukasl doveo dva pojačanja pred start Premijer lige

Ekipa Njukasla danas je dovela dva značajna pojačanja pred početak nove sezone u Premijer ligi - članovi "svraka" postali su Kalum Vilson i Rajan Frejzer.
Vilson je prethodnih sezona sa velikim uspehom nastupao za ekipu Bornmuta, a na "Sent Džejms park" stigao je za 20 miliona funti.

Očekuje se da Vilson, nekada član omladinske škole Mančester junajteda, pojača >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << konkurenciju u napadu, pošto je ekipa sa severa Engleske u tom segmentu imala najviše problema protekle sezone.
Iako važi za jednog od talentovanijih napadača u ligi, Vilson je prošle sezone postigao samo osam pogodaka za "trešnjice", što je jedan od razloga zašto se njegov sad već bivši tim preselio u Čempionšip. 
Još jedan bivši igrač Bornmuta nosiće naredne sezone crno-beli dres, a u pitanju je krilni igrač Rajan Frejzer.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.