Ništa od skupih pojačanja za Junajted

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 23:48

Ništa od skupih pojačanja za Junajted

Mančester junajted će imati prilično ograničen budžet za letnja pojačanja.

Kako je preneo Atletik, klub sa Old Traforda, čak i da bude kupljen od strane bogatog šeika iz Katara, neće biti u stanju da potroši više od 100 miliona funti.

Razlog je jednostavan - klub mora da ispuni uslove Finansijskog fer-pleja i jedini način kako da dođu do dodatnog novca biće prodaja igrača.

Da je sve potpuno neizvesno svedoče i reči menadžera Erika ten Haga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada su ga pitali da li zna koliki će mu biti budžet za letnja pojačanja.

"Ne, nemam tu informaciju. I nemam uticaja na to. Stvarno ne znam... Jedino što znam je da je Mančester junajted jedan od najvećih klubova, možda i jedan od dva najveća na svetu kada je reč o navijačima. Ovaj klub mora da se takmiči za najbolje na svetu, u Ligi šampiona, Premijer ligi. Ipak, u fudbalu vam je potreban fond za konstrukciju tima jer na kraju nivo vaših igrača utiče na to jeste li uspešni ili ne", rekao je Holanđanin.

On je jasno dodao i da želi da bude načisto sa tim šta se dešava oko prodaje kluba.

"Jasno je šta ja želim, ali ne zavisi to od mene. Već od drugih u klubu, tu su vlasnici i oni odlučuju, ne zavisi od mene. Radim sve što mogu da utičem na proces za koji sam ja zadužen", zaključio je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.