Ništa od Old Traforda, sjajni vezista se seli u Liverpul!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2020, 12:34

Ništa od "Old Traforda", sjajni vezista se seli u Liverpul!

Ovo bi bilo veliko iznenađenje.

Džek Griliš je oduševio ove sezone u Premijer ligi, pokazao je da je pravi lider Aston Vile, ali i da je prerastao klub iz Birmingema.

Jasno je da je pred njim blistava budućnost i u reprezentaciji Engleske, pod uslovom da popravi ponašanje van terena, ali i da ga uskoro čeka veliki transfer.

Mančester junajted se najčešće dovodio u vezu sa odličnim vezistom, ali se sada jedan klub sprema da pokvari planove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Đavolima".

U pitanju je ambiciozni Everton, koji će izgleda biti u stanju da potroši velike svote novca na pojačanja i pored činjenice da su klubovi širom sveta upali u finansijske krize zbog prekida sezone koji je izazvala pandemija koronavirusa.

Doveli su na "Gudisona" veliko trenersko ime u Karlu Anćelotiju, sada žele i da Italijanu na raspolaganje stave atraktivan roster.

Pominjalo se da bi mogli da dovedu Hamesa Rodrigeza i Gereta Bejla, ali izgleda da je prva meta Griliš, za čiji potpis će se boriti nevezano sa tim da li će Aston Vila ostati u elitnom rangu ili se vratiti u niži.

Dakle, "Karamele" imaju velike planove, da li će naredne sezone moći da se uključe u borbu za Ligu šampiona?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Haverc odabrao!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2020

Čeka se reakcija kluba...Poznato je da je veliki broj klubova zainteresovan za supertalentovanog vezistu Bajera iz Leverkuzena Kaija Haverca...Ovaj 20-godišnji fudbaler je već par sezona redovan u prvoj postavi na "Baj Areni", postao je i ključni igrač "Farmaceuta"...Predviđa mu se blistava budućnost,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.