Nisi više poseban! Konteov 3-4-3 Čelsi JESTE za titulu, Murinjov Junajted NIJE!  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisi više poseban! Konteov 3-4-3 Čelsi JESTE za titulu, Murinjov Junajted NIJE! (VIDEO)

Murinjov autobus se raspao, Plavci su u brutalnoj formi

Autobus je izdržao na Enfildu pre šest dana, ali je na Stamford Bridžu demontiran na delove. Još jedan Murinjov pokušaj da u derbiju ne igra fudbal već da opstruiše igru i čeka greške rivala, završila se totalnim debaklom na Stamford Bridžu. Junajtedovim rezultatskim i njegovim ličnim! Čelsi je uništio Mančester Junajted u derbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kola. Visokih, ubedljivih, brutalnih i zasluženih 4:0! Junajted je trebalo i još koji da primi…

“Nisi više poseban”, “Ujutro ćeš dobiti otkaz” i slične pesme su se orile tribinama Stamford Bridža dok je Čelsi rešetao nemoćnog David de Heu koji danas nije mogao da izvuče neku novu magiju i prikrije sve slabosti i crne rupe velikana sa Old Traforda. Možda je i za njih tako bolje. Dosta je i bilo da ih De Hea izvlači. Ogoljena je istina koliko je Junajted inferioran u odnosu na ostale kandidate za titulu u Premijer ligi. I koliko ovaj skupoceni tim nije kandidat za titulu. Murinjo će morati da smisli baš dobre izgovore i opravdanja za ovaj fijasko Crvenih đavola. Ulazak u Ligu šampiona bi bio premija…

A u Čelsiju pevaju! I imaju sve razloge za to. Na bod su od vodećeg trilinga Siti - Arsenal - Liverpul. Imaju istoi broj bodova kao Totenhem. Iz tog kvinteta će doći novi šampion Engleske. Mančester Junajted već kasni šest bodova za liderima, ali kvalitetom igre je još više.

Kriza je definitivno prošlost Plavaca, a Kontea posbeno može da raduje što su konačno zablistali u nekom večliko meču. Posle poraza u derbijima od Arsenala i Liverpula, baš ovako nešto im je bilo potrebno. Protiv Lestera su prošle nedelje uhvatili zalet, a sada dostigli vrhunsku formu zbog koje se plavi deo Londona nada tituli.  Imaju tri pobede u nizu uz gol razliku 9:0. I sve to otkako je Konte prešao na formaciju 3-4-3. Mozes i Alonso po bokovima, Luiz, Kejhil i Aspilikueta u poslednjoj liniji su pobednički  recept Antonija Kontea. Matić i Kante dominiraju na sredini i danas pojeli Pogbu, a Azar na levom krilu polako liči na onog igrača koji je bio broj jedan u Premijer ligi. Dijego Kosta ceo taj kolektivni trud pretače u golove i sa trećom uzastopnom utakmicom na kojoj je strelac, učvrstio se na listi strelaca Premijer lige.

Čelsi je danas demosntrirao silu nad očajnim Junajtedom i njegovom porozonom odbranom. Konte je sjajno namirisao  sve rupe u igri Juanjteda. Prvu su iskoristili već posle 30 sekundi kada je Pedro načeo De Heu i najavio kanonadu. Geri Kejhil je u 21. minutu iskoristio svu nepsobonost Junajtedove odrbane kod prekida i duplirao prednost. Azar je u 62. minutu napravio dar-mar, Matić je upisao novu asistenciju i bilo je velikih 3:0. Košmaran dan Krisa Smolinga je zaokružen kada mu je Ngolo Kante polomio kičmu za 4:0.

(FOTO: Actiuon images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.