Nisam odbio Junajted zbog novca

Izvor: B92, 15.Feb.2020, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam odbio Junajted zbog novca"

Napadač Borusije Dortmund Erling Haland demantovao je medijske navode da je odbio Mančester junajted zbog plate.

Pojedini mediji su preneli da Halad i njegov menadžer Mino Rajola nisu bili zadovoljni uslovima koji su ponuđeni na "Old Trafordu".

Ovo 19-godišnje čudo od deteta je u januaru prešlo iz Red Bul Salcburga u Borusiju Dortmund u transferu vrednom 45.000.000 evra.

Da li je Dortmund kandidat za titulu? Matematički jeste, ali ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << večeras (20.30) videti da li je i praktično, pošto mu u goste stiže sve bolji Ajntraht. Kec je 1,45, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Ajntraht.

S druge strane, Haland je potpisao četvoroipogodišnji ugovor vredan 8.000.000 evra po sezoni.



"Smešne su te priče. Svi koji me poznaju znaju da nisam takva osoba. (Menadžer Junajteda) Ole (Gunar Solskjer) odigrao važnu ulogu u tome gde se danas nalazim. Ali smo zaključili da je Borusija bolja opcija za mene. Tu sam se osetio najbolje, zbog toga sam izabrao Dortmund"
, rekao je Haland.

A statistika najbolje govori koliko je bio u pravu – 5 utakmica, 8 golova, 1 asistencija za Borusiju Dortmund.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.