Nije samo De Hea, Real Madrid ima još jednog fantastičnog golmana na listi!

Izvor: Sportske.net, 15.Mar.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije samo De Hea, Real Madrid ima još jednog fantastičnog golmana na listi!

Iako Kejlor Navas brani sasvim solidno, Real Madrid želi golmana svetske klase u svom klubu.

David De Hea bi mogao u Real Madrid na kraju ove sezone, pisali smo vam danas o tome, a ta priča se provlači mesecima, pa i godinama unazad. Španski golman želi da odbije milione Mančester junajteda jer jednostavno želi da se vrati kući.

Ipak, nije on jedini koji je među konkurentima za mesto u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Reala među stativama za sledeću sezonu.

Prema informacijama koje stižu iz Španije, golman Rome Alison je takođe na listi potencijalnih pojačanja.

Takođe, Kurtoa se pominjao kao potencijalno pojačanje, ali je on sada pao daleko u treći plan.

Alison je jeftinija opcija i od Kurtoe i od De Hee, brani fantastično i mogao bi sebi da obezbedi ugovor života na leto.

Šta će na sve ovo reći Kejlor Navas koji brani sjajno?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ko će stajati među stativama Reala naredne sezone? Novo ime izbilo u prvi plan!

Izvor: Sportske.net, 15.Mar.2018

Kako prenosi "Mundo Deportivo", novo ime pojavilo se na vrhu liste želja predsednika "kraljevskog" kluba...Real Madrid već duži vremenski period traži golmana, koji će naslediti Kejlora Navasa i koji će među stativama na "Bernabeu" stajati dugi niz godina...Nije tajna da je prva želja Florentina...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.