Nije kao Bolt, ali Junajted dobija sprintera u kopačkama VIDEO

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 22:13

Nije kao Bolt, ali Junajted dobija sprintera u kopačkama VIDEO

Navijači Mančester junajteda s nestrpljenjem očekuju dolazak Danca Rasmusa Hojlunda iz Atalante.

Dva kluba su nedavno postigli dogovor oko transfera, Junajted će sve sa bonusima platiti 72 miliona funti, 64 odmah, a osam miliona kasnije.

On će potpisati ugovor na pet godina, ali ono što je oduševilo mnoge pristalice Junajteda je neverovatna brzina danskog napadača.

Momak koji ima 20 godina, prošle sezone je na 34 meča postigao deset golova, ali Erik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ten Hag u njemu vidi daleko veći potencijal.

I ono što je interesantno je da je za svoju visinu izuzetno brz, o čemu svedoče i reči trenera Atalante, Đanpjera Gasperinija, koji ga je uporedio sa Erlingom Halandom.

"Karakteristike su im vrlo slične, posebno u tom ubrzanju. Veoma je brz igrač, on trči na 100 metara ispod 11 sekundi. Za svoju visinu, ima nizak centar ravnoteže i neverovatno ubrzanje. Ubeđen sam da će imati sjajnu karijeru. Tehnički uvek pokazuje bolje i drugačije stvari", rekao je Gasperini.

Navijače posebno zanima kako će izgledati kada budu zajedno igrali Rašford i Hojlund, dva vrlo brza igrača.

Erik ten Hag je najavio da u ovoj sezoni želi još bržu igru ekipe, sa manje dodira i sa jakom tranzicijom, tako da će dolazak Hojlunda svakako biti oružje više u arsenalu ekipe sa Old Traforda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.