Ni Di Marija ne pomaže Junajtedu

Izvor: B92, 30.Avg.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Di Marija ne pomaže Junajtedu

Agonija Mančester junajteda se nastavlja. Ekipa Luja van Gala nije pobedila ni u trećem kolu Premijer lige, odigravši bez golova u Burnliju.

Junajted je odigrao još jednu očajnu utakmicu, a jedina dobra stvar za navijače ’crvenih đavola’ je debi Anhela di Marije koji je odigrao veoma dobro.

U startnoj postavi su osim najskupljeg igrača u istoriji engleskog fudbala bili još Runi, Van Persi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Huan Mata, ali tim sa Old Traforda i pored toga nije mogao do pobede protiv novog premijerligaša.

Domaći tim mnogo bolje je počeo duel, imao je u prvom delu prečku i još nekoliko veoma opasnih napada. De Hea je bio dobar, a na drugoj strani najbolju priliku imao je Van Persi posle sjajnog dodavanja Di Marije.

Argentinski fudbaler bio je verovatno i najbolji pjedinac svoje ekipe na ovoj utakmici pokazavši da će u svakom slučaju biti veliko pojačanje.

U dva navrata igračći Junajteda su tražili penal, ali nisu ga dobili, a u drugom poluvremenu su igrali prilično jalovo i bezidejno, pa nisu ni zaslužili više od boda.

Najtrofejniji engleski klub sada posle tri kola u Premijer ligi ima dva boda.

Pl, treće kolo:

Barnli – Mančester Junajted 0:0

16.00 Mančester Siti – Stouk Siti

16.00 Njukasl – Kristal Palas

16.00 Kvins Park Rendžers – Sanderlend

16.00 Svonsi – VBA

16.00 Vest Hem – Sautempton

18.30 Everton – Čelsi

Nedelja:

14.30 Aston Vila – Hal Siti

14.30 Totenhem – Liverpul

17.00 Lester – Arsenal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.