Nevil iskreno - Junajtedu trebaju još 4-5 roka da bi razmišljali o tituli!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevil iskreno - "Junajtedu trebaju još 4-5 roka da bi razmišljali o tituli!"

Da li će norveški stručnjak izdržati toliko na klupi "Old Traforda".

Mančester Junajted je oduševio svoje navijače na otvaranju Premijer lige. Savladan je veliki rival, Čelsi sa ubedljivih 4:0, ali je ubrzo optimizam "crvenih đavola" utihnuo. Usledio je remi sa "vukovima" da bi prošlog vikenda Junajted bio savladan na svom "Old Trafordu" od strane Kristal Palasa.

Nekadašnja vedeta Fergusonovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajteda a sada analitičar na Skaj Sportu, Geri Nevil, veruje da će Junajted biti spreman kroz dve, tri godine da se ponovo nadmeće za titulu.

"Uživali smo u rezultatu protiv Čelsija, a onda je usledilo otrežnjenje u duelu sa Palasom. Dva rezultata koja su sama po sebi nerazumljiva. Ovakve rezultate možemo očekivati kada je u pitanju ovaj tranzicioni period u kome se nalazi Junajted. Klubu treba strpljenje i da se drže ovogo što rade"

"Najvažnije za klub i Solskjera je da ne prave greške u prelaznim rokovima. Ne treba kupovati mnogo, ali treba dovesti pravi tip igrača za klub. Mislim da će Junajted tek za nekih četiri ili pet prelaznih rokova moći da izazove klubove poput Liverpula ili Sitija", izjavio je nekadašnji kapiten "crvenih đavola".

Junajted je u letnjem prelaznom roku doveo Džejmsa, Bisaku i Megvajera. Svakako da su misli Ed Vudvarda i ostalih čelnika usmereni već ka zimskoj pijaci, klub poput Junajteda ne bi smeo da dopusti sebi još jedno propuštanje Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.