Nevil: Gigs će i sa 42 biti od koristi

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevil: Gigs će i sa 42 biti od koristi

Bivši kapiten Mančester junajteda Gari Nevil rekao je da Rajan Gigs može da igra na visokom nivou i u petoj deceniji.
Gigs je jedinstven, premašio je sve rekorde, a i dalje ima neverovatnu želju za dokazivanjem. Sada ima 38, a može da bude od koristi timu i sa 42 godine. Samo ako želi – rekao je Gigs.
Prema njegovim rečima, Gigs je bez sumnje najbolji igrač u istoriji Premijer lige.
Na pragu je osvajanja 13 titule u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << šampionatu i ne vidim ko može da ga pretekne. On se stalno prilagođava igri. Počeo je kao krilni igrač, sada je na sredini terena, a po potrebi može da bude i levi bek. Neverovatno je talentovan, lopta mu je uvek vezana za nogu i može da uradi s njom sve što poželi – dodao je Nevil.
Bivši reprezentativac Engleske odigrao je više od 600 utakmica u dresu Junajteda, a prošle godine oprostio se od aktivnog igranja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.