Neponovljivi Van Gal: Pre mesec dana samo sam ja verovao da Junajted može u Ligu šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neponovljivi Van Gal: Pre mesec dana samo sam ja verovao da Junajted može u Ligu šampiona

„Sanjam pobedu u derbiju i u naredna dva dana sa igračima misliću samo o tome kako da savladamo Siti“, poručio trener Crvenih đavola

Ništa bolje nego savladati gradskog rivala i „oduzeti“ mu mesto koje vodi direktno u Ligu šampiona. A baš takva prilika se ukazuje fudbalerima Mančester junajteda koji će u nedelju na Old Trafordu imati priliku da obore na pleća komšije iz Sitija, pobegnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mu na četiriu boda razlike i u tom slučaju praktično osiguraju povratak u elitno evropsko takmičenje, posle jedne godine pauze.

Zna to i Luj van Gal, čija je ekipa nanizala pet premijerligaških pobeda i u sjajnom raspoloženju čeka tim Manuela Pelegrinija.

Naravno da sanjam pobedu u derbiju, svaki igrač ima istu želju kao ja. U preostala dva dana zajedno sa ostatkom stručnog štaba i fudbalerima misliću samo o tome kako da savladamo Siti. U slučaju trijumfa napravili bismo veliki korak ka Ligi šampiona. Pobeda bi značila da nam je treće mesto i te kako dostižno, a do pre samo mesec dana niko nije verovao da je to moguće. Naravno, osim mene. Na taj način bismo premašili cilj zacrtan na početku sezone“, poručio je holandski stručnjak.

Biće to prilika da Crveni đavoli upišu prvi trijumf nad Sitijem posle dve i po godine, pošto je aktuelni prvak u seriji od četiri vezane pobede, a na Old Trafordu nije izgubio od 12. februara 2011. Opet, sad je u očiglednom padu forme.

Utakmice protiv gradskog rivala uvek su specijalne i bez obzira što je Siti izgubio nekoliko puta u poslednjim kolima, ne verujem da će to značajno uticati na rezultat. Pokazaće i Građani da im je stalo da pobede“.

Van Gal je potvrdio da nije u situaicji da izvede najjači tim.

„Van Persi se nije do kraja oporavio od povrede, isti je slučaj i sa Lukom Šoom, ne mogu da kažem da nisu zdravi, ali nisu ni sposobni da igrau u nedelju. Van stroja je i Ander Pereira kome sam dozvolio da igra za reprezentaciju Brazila do 20 godina“, zaključio je Van Gal.

Ukoliko verujete u Mančester junajted možete da odigrate keca u Kladionici MOZZART, koji plaća 2,55, kvota na trijumf Građana je 2,65, dok remi vredi 3,20.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Van Gal: Ne strepimo od Sitija

Izvor: Akter, 11.Apr.2015, 14:28

Trener fudbalera Mančester junajteda Luj van Gal rekao je danas da njegova ekipa ne strepi od gradskog rivala Mančester sitija i da očekuje "napadačku utakmicu" u predstojećem derbiju 32. kola Premijer lige.."Duge lopte su nešto što je jako teško braniti. Ipak, protiv Sitija..ne očekujem previše...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.