Nejmaru smanjena suspenzija na dve utakmice u LŠ

Izvor: B92, 18.Sep.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmaru smanjena suspenzija na dve utakmice u LŠ

Zvezdi PSŽ Nejmaru smanjena je kazna sa tri na dve utakmice zbog uvreda na račun sudija posle eliminacije od Mančester Junajteda u Ligi šampiona prošle sezone.

Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) je preinačio odluku Evropske fudbalske unije (UEFA), donesenu 26. aprila, jer je Brazilac javno vređao sudije za dosuđen penal i ruku Presnela Kimpembea u finišu utakmice.

Nejmar će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako propustiti utakmice Lige šampiona protiv Real Madrida sutra u Parizu i 1. oktobra u Istanbulu protiv Galatasaraja, a u timu će biti 22. oktobra protiv Briža.

Nejmar nije prvi igrač Pari Sen Žermena koji je kažnjen za takve javne istupe, jer je kaznu iz istog razloga zaradio i Serž Orije.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.