Nejmaru je bio nuđen ugovor sa Đavolom

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmaru je bio nuđen 'ugovor sa Đavolom'

Otac brazilskog fudbalera potvrdio je ove spekulacije.

Po njegovom priznanju, Mančester Junajted je preko leta 'vrbovao' fudbalera Barselone.

U avgustu su se pojavile informacije da bi brazilski reprezentativac mogao da se preseli na 'Teatar snova', ali je to delovalo kao jedna od spekulacija. Ipak, njegovo otac je potvrdio da je engleski velikan poslao ponudu, ali da Barselona nije htela da čuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se odrekne svoje zvezde.

"Ponuda je stigla na Kamp Nou, ali je uprava katalonskog kluba bez razmišljanja odbila, uz obrazloženje da on ne može da napusti klub ni po koju cenu", rekao je Nejmar Senior za brazilske medije.

Luj Van Gal je zbog nemogućnosti da dovede Nejmara, sve karte bacio na dovođenje Antoana Marsijala, a pre toga je na 'Old Traford' stigao jedan od najtalentovanijih holandskih fudbalera Memfis Depaj.

Nejmar iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu španskog šampiona, u kojoj je postigao 39 golova u svim takmičenjima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.