Neće ga Bajern i Junajted, hoće Čelsi?

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće ga Bajern i Junajted, hoće Čelsi?

Da li je Portugalac na pragu velikog transfera?

Ne Lindelof, već Semedo.

Benfika bi mogla da ostvari rekordni transfer ove zime, ali ne za Šveđanina koji je dugo bio dovođen u vezu sa Mančester Junajtedom.

Drugi igrač u pitanju, Nelson Semedo je bio takođe pod pratnjom Junajteda i Bajerna, ali su, kako piše "A Bola" ova dva tima odustala od toga da pošalju ponudu u januaru.

Semedo je navodno meta Čelsija, mada je teško verovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi u ovom trenutku Konte potrošio 40 miliona evra za fudbalera koji može da igra štopera, ali je primarno desni bek.

Semedo ima 23 godine, podsetimo za Portugal je debitovao u Beogradu, u meču protiv Srbije, od tada je uglavnom standardan u reprezentaciji.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.