Ne pomaže ni Solskjer - Čileanac na izlaznim vratima, ovo će biti njegov novi klub!?

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne pomaže ni Solskjer - Čileanac na izlaznim vratima, ovo će biti njegov novi klub!?

Promena sredine bi možda pomogla u povratku forme.

Mančester junajted bi mogao da se uskoro oslobodi najskupljeg ugovora u istoriji - ako se spekulacije potvrde i Aleksis Sančez stvarno napusti Old Traford.

Bivši igrač Arsenala nikako da se vrati u formu koja ga je krasila sa Emiratima.

Prvo je zaratio sa Murinjom a onda kasnije kuburio sa povredama.

Sančez jeste počeo utakmicu FA kupa protiv Redinga - čak je zabeležio i asistenciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je opet morao ranije da izađe sa terena usled povrede u 63. minutu.

Don Balon piše da je Čileanac rešen da promeni klub i iz Engleske se vrati ponovo u Španiju, ovog puta u redove Atletiko Madrida.

Španski mediji pišu da se Sančez sa svojim agentima već i sastao sa predstavnicima kluba iz Madrida kako bi otpočeli razgovore o eventualnom povratku u Španiju na leto.

Ostaje da se vidi da li novi trener 'Crvenih đavola' može nekako da preokrene razmišljanje 'sedmice' Junajteda ili će Čileancu posle svega sudeći ostati gorak ukus u ustima posle epizode sa Junajtedom.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sine, ti ne sediš tu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2019

Dve utakmice i dve asistencije za Aleksisa Sančeza. Oživeo je Čileanac karijeru na Old Trafordu i pitanje je vremena kada će postati starter kod novog trenera Olea Gunara Solskjera koji mu polako vraća samopouzdanje. Zanimljiv detalj videli smo danas tokom utakmice FA kupa protiv Redinga (2:0)....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.