Ne pitaju za cenu, sve za Milenkovića!

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne pitaju za cenu, sve za Milenkovića!

Nikola Milenković je na ceni ovog januara.

Jedan od fudbalera koji je prethodne godine stasao u sjajnog igrača jeste i Nikola Milenković, srpski fudbaler koji nastupa za Fiorentinu i samo je pitanje trenutka kada će ovaj momak preći u neki finansijski jači klub.

Nekoliko klubova su zainteresovani, najviše interesovanja dolazi iz Premijer lige, a Mančester junajted i Mančester siti su pokazali da im je veoma stalo do srpskog defanzivca.

Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << momak koji ima samo 21 godinu predstavlja svetlu budućnost svetskog fudbala i vredi oko 50 miliona, a imajući u vidu veliku konkurenciju, zainteresovani klubovi su spremni da ponude i više.

Mančester junajted je tim koji će uložiti sve kako bi doveo nekadašnjeg fudbalera Partizana koji je stigao u sadašnji klub 2017. godine.

Fiorentina ga je dovela za samo 5 miliona evra...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juve odbio ponudu Arsenala

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2019

Juventus odbio ponudu za štopera...Medhi Benatija je fudbaler koji bi ovog januara vrlo lako mogao da ode iz Juventusa...Nekoliko je zainteresovanih klubova, Arsenal je bio samo jedan od njih, ali će ga teško dobiti ovog januara...Juventus je već odbio jednu ponudu Arsenala za 32-godišnjeg fudbalera,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.