Navijači Mančestera upali na stadion, otkazan meč sa Liverpulom (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2021, 19:03

Navijači Mančestera upali na stadion, otkazan meč sa Liverpulom (VIDEO)

Nekoliko stotina gnevnih navijača Mančester junajteda upalo je danas na stadion "Old Traford" zahtevajući odlazak vlasnika kluba, američke porodice Glejzer, neposredno uoči lokalnog derbija sa Liverpulom, koji je zbog tog incidenta otkazan.

Posle nešto više od sat vremena od zakazanog početka utakmice, doneta je odluka da se utakmica otkaže, a novi termin biće naknadno saopšten, prenose britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mediji.

Navijači su utrčali na stadion sa pirotehnikom i transparentima, i tražili odlazak Glejzera.

Bilo je planirano da se utakmica odigra bez prisustva publike, zbog restriktivnih mera.

Ranije u toku dana, navijači su zabranili fudbalerima da napuste hotel uz pomoć klupskog autobusa, pa su "crveni đavoli" gledali dešavanja sa prozora hotelskih soba.

Navijači traže da posle 18 godina upravljanja klubom braća Glejzeri napuste Mančester.

Oni zahtevaju transformaciju Mančestera po nemačkom modelu 50+1, tako što bi navijači zadržali većinski paket akcija kluba, što znači da nijedna odluka ne može da se donese bez njihove dozvole.



Izvor: You tube Sky News
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO, VIDEO: Navijači Mančester Junajteda probili barijere i upali na Old Traford, meč sa Liverpulom otkazan

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2021

Nekoliko stotina gnevnih navijača Mančester junajteda upalo je danas na stadion "Old Traford" zahtevajući odlazak vlasnika kluba, američke porodice Glejzer, neposredno uoči lokalnog derbija sa Liverpulom, koji je zbog tog incidenta otkazan...Posle nešto više od sat vremena od zakazanog početka...

Nastavak na Radio 021...

Ovako je mančesterska policija zavodila red ispred Old Traforda VIDEO

Izvor: B92, 02.Maj.2021

Mančesterske policija morala je da primeni silu kako bi rasterala navijače Junajteda sa stadiona Old Traford...Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, vidi se kako policajci guraju i udaraju navijače...Sukobi dve strane potrajali su nekoliko sati, sve dok meč sa Liverpulom nije bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.