Izvor: RTS, 02.Maj.2021, 16:22

Navijači Mančester Junajteda upali na Old traford protestujući protiv Glejzera

Oko 200 navijača Mančester Junajteda probilo se kroz barijere i upalo je na teren stadion Old Traford uoči duela svog kluba i Liverpula.
Kao vid protesta protiv vlasnika kluba, porodice Glejzer, oni su se okupili i ispred hotela u kome se nalaze fudbaleri Mančester Junajteda uoči polaska na stadion.

Organi reda su uspeli da obuzdaju navijače i da ih potom izvedu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << van stadiona.
Navijači su upalili nekoliko baklji na stadionu, ali je, prema izveštajima, njihova namera bila da sve prođe u miru. Nikakvih sukoba ili nereda, shodno tome, nije bilo.
Navijači su počeli da se okupljaju nekoliko sati pre početka meča. Kako je njihov broj porastao, uputili su se ka Minhen tunelu, koji se nalazi ispod tribine koja nosi ime po Bobiju Čarltonu.
Anti-Glejzer pokret je dost aizražen među navijačima Junajteda, a posebno je porastao nakon neuspelog učlanjenja Mančester Junajteda u evropsku Superligu.

Američka porodica Glejzer je kupila klub za 790 miliona funti 2005. godine. Oni su takođe vlasnici Tampa Bej Bakanirsa u NFL ligi.
Meč će biti odigran, jer, kako tvrde organizatori, kovid protokoli nisu prekršeni, pošto navijači nisu stigli do svlačionica. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAVIJAČI JUNAJTEDA PROBILI OGRADU I UPALI NA TEREN: Haos na Old Trafordu pred derbi sa Liverpulom VIDEO

Izvor: Kurir, 02.Maj.2021

Navijači fudbalskog kluba Mančester junajted upali su na stadion i ušli na teren Old Traforda, iz protesta protiv vlasnika, porodice Glejzer.

Nastavak na Kurir...

Navijači Mančestera upali na stadion, traže odlazak Glejzera

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2021

MANČESTER - Nekoliko stotina gnjevnih navijača Mančester junajteda upalo je danas na stadion "Old Traford" zahtjevajući odlazak vlasnika kluba, američke porodice Glejzer, neposredno uoči lokalnog derbija sa Liverpulom, prenio je ''''Independent''''.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.