Navijači Mančester Junajteda nepoželjni u Briselu

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Mančester Junajteda nepoželjni u Briselu

Gradonačnelnik belgijske prestonice je doneo uredbu da će svaki navijač 'Đavola' koji sutra bude ulicima grada biti uhapšen ukoliko ne bude imao kartu za utakmicu.

U strahu od nereda, kojima su engleski navijači izuzetno skloni kaad napuste Ostrvo, gradonačenlnik Brisela je poslao jasnu poruku.

"Svi navijači bez karata koji budu bili u Briselu na dan utakmice će biti uhapšeni." stoji u njegovoj uredbi.

'Crveni đavoli' veruju da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gradnonačelnik Mančestera uzvratiti istom merom.

Prvi četvrtfininalni duel iz među Anderlehta i Mančester Junajteda igra se sutra u Briselu, revanš je sledećeg četvrtka na 'Old Trafordu'.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NE TREBAJU IM ENGLESKI HULIGANI: Belgijanci prete hapšenjem navijačima Mančestera!

Izvor: HotSport.rs, 12.Apr.2017

Loša reputacija koja prati engleske navijače učinila je da prestonica Belgije uoči gostovanja Junajteda bude u opštoj pripravnosti.. . Gradonačelnik Brisela je u strahu od nereda naložio je policiji da uhapsi svakog navijača Mančestera, koji u Brisel dođe bez ulaznice za meč Lige Evrope sa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.