Navijači Junajteda u panici, gde je Pogba?

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Junajteda u panici, gde je Pogba?

Francuz nije doputovao zajedno sa saigračima u Dubai.

Mančester Junajted nastavlja trenažni proces u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, međutim sa ekipom nije doputovala prva vedeta tima sa Old Traforda - Pol Pogba

Ubrzo je usledilo i zvanično objašnjenje kluba.

Naime, vezni igrač 'Đavola' je ostao u Mančesteru kako bi sanirao povredu koju je zadobio na utakmici protiv Njukasla u prošlom kolu.

Radi se o povredi manjeg inteziteta tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će se Francuz svakako pridriužiti svojim saigračima, ali kasnijim letom.

Dobra vest za navijače Junajteda, koji se pod vođstvom Solskjera ponovo vratio u trku za top četiri u Premijer ligi, a Pogba je bio jedan od istaknutijih pojedinaca u prethodna četiri kola.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.