Navijači Junajteda spremaju nove proteste

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 21:49

Navijači Junajteda spremaju nove proteste

Navijači Mančester junajteda i dalje su nezadovoljni situacijom u klubu i otuda su zakazali nove proteste.

Činjenica je da vlasnici, američka porodica Glejzer i dalje nije odgovorila na apel da napuste klub i prodaju ga nekim od zainteresovanih kupaca i zato su spremni da nastave proteste.

Otuda je grupacija "The 1958" najavila da će u ponedeljak 14. avgusta protestovati ispred statue "Svetog trojstva" pred Old Trafordom.

I to nije sve - ne bude li se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << situacija oko prodaje kluba razrešila do meča sa Notingem Forestom na istom mestu 26. avgusta, biće i novih vidova protesta.

Oni će tražiti od navijača da 60 minuta sede i ne oglašavaju se na utakmici.

"Želimo odgovore i potpun odlazak porodice Glejzer iz svih struktura našeg kluba", izjavio je portparol grupacije.

Prodaja Mančester junajteda, najavljena početkom novembra prošle godine, još nije završena.

Ser Džim Retklif i Šeik Jasim su dva najozbiljnija kandidata, ali više ponuda koje su poslali nisu bile na očekivanju od strane vlasnika Junajteda koji klub procenjuju na neverovatnih šest milijardi funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.