Navijači Junajteda prate meč u Surdulici: Čuvajte nam Stevanovića (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 20:28

Navijači Junajteda prate meč u Surdulici: ''Čuvajte nam Stevanovića'' (foto)

Pretpostavljate i zašto...

Od sinoć se o Filipu Stevanoviću dosta govori i na Ostrvu, jer brojni mediji najavljuju njegov transfer u Mančester junajted.

Zbog toga je veliku pažnju dela navijača slavnog engleskog kluba izazvao i večerašnji meč u Surdulici između Radnika i Partizana, u čijim redovima je od prvig minuta zaigrao talentovani srpski tinejdžer koji tek u septembru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << treba da postane punoletan.

Kao što možete da vidite u prilogu, neke od pristalica Junajteda oglasile su se večeras na Tviteru porukama Partizanu da im ''čuva njihovog mladog igrača'', a drugi su opet pokušavali da nađu način da odgledaju večerašnju utakmicu kako bi se dodatno uverili u Stevanovićeve kvalitete.

-

Keep care of Stevanovic for us 👍🔴

— ℂ𝕒𝕞𝕖𝕣𝕠𝕟 (@MUFC_Camer0n) August 15, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.