Navijači Junajteda biće oduševljeni, pobednik dana je Maks Tejlor!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Junajteda biće oduševljeni, pobednik dana je Maks Tejlor!

Defanzivac "crvenih đavola" pobedio opaku bolest.

Mančester junajted je uspeo da osigura plasman u narednu rundu Lige Evrope, ali navijači ne mogu biti zadovoljni njegovim odlukama zbog loše situacije u Premijer ligi.

Ipak, oni su danas pozdravili njegov izbor igrača pred dugačak i naporan put za Kazahstan gde će "crveni đavoli" odmeriti snage sa Astanom.

U avionu su se našli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mnogobrojni fudbaleri iz Mančesterove akademije, a jedan od njih je i 19-godišnji Maks Tejlor.

Talentovani defanzivac je u februaru ove godine započeo hemoterapiju pošto mu je pronađen rak, mesecima je uspešno lečio podmuklu bolest, da bi sada dobio priliku i da debituje za prvi tim Mančester junajteda.

Sport i dalje rađa pobednike, a Maks Tejlor je jedan od njih, pa se nadamo da će i Siniša Mihajlović njegovim stopama.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Licitacija može da počne, norveško čudo od deteta uskoro u Premijer ligi?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019

Velikan sa Ostrva sprema ponudu...Erling Haland će ove sezone verovatno biti najtraženiji igrač...Fenomenalni tinejdžer je na 16 nastupa za Salcburg postigao već 22 gola, sa 19 godina je već ostavio veliki trag i u Ligi šampiona gde se igrom i preporučio najvećim evropskim klubovima...Koliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.