Navas: Nisam želeo da pređem u Junajted

Izvor: RTS, 23.Sep.2015, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navas: Nisam želeo da pređem u Junajted

Kejlor Navas priznaje da nikada nije želeo da pređe u Mančester junajted. "Period u kom sam 'zamalo' završio u Mančesteru je bio veoma težak za mene", otkriva Navas.
Golman Reala Kejlor Navas rekao je da je veoma srećan u Madridu i priznao da nikada nije želeo da napusti klub, uprkos spekulacijama da bi mogao da ode u Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << junajted u skopu transfera Davida de Hee.

"Od dolaska u Madrid nikada nisam razmišljao o odlasku. Jedina stvar koja mi je bila u glavi bila je da postanem starter. Period u kom sam 'zamalo' završio u Mančesteru je bio veoma težak za mene, ali bog je mojoj porodici i meni dao snagu da sve izdržimo i nastavimo dalje", rekao je Navas za špansku Marku.
Navas je prošle sezone bio drugi izbor na mestu čuvara mreže, iza legendarnog Ikera Kasiljasa, koji je kasnije prešao u Porto. Međutim, golman sa Kostarike se nakon njegovog odlaska ustalio se na golu Madriđana i ostao nesavladan od početka Primere.
Tokom karijere 28-godišnji golman je branio za Saprisu, Albasete i Levante, pre nego što je prošle godine prešao u Madrid.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.