Nani se zakucao u policijsko vozilo

Izvor: Mondo, 16.Feb.2013, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nani se "zakucao" u policijsko vozilo

Fudbaler Mančester junajteda svojim skupocenim "bentlijem" udario u policijski "ford" i prošao bez povreda.

Portugalac Nani je u petak uveče imao saobraćajni udes. On je vozeći svoj "bentli", vredan 180.000 funti, na jednoj raskrsnici udario u neobeleženi policijski ford.

Vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << policijskog automobila, kao i fudbaler prošli su bez povreda, dok je još jedan policijski službenik, koji se nalazio u vozilu, zaradio lakše povrede. Mančesterska policija saopštila je i da su vozila pretrpela manju materijalnu štetu.

Nani je išao kući posle treninga Junajteda.

"Fudbaler je bio zaista šokiran posle incidenta", izjavio je jedan od očevidaca, potvrdivši da je prepoznao Portugalca jer je bio u opremi Mančester junajteda.

Engleski mediji prenose da je policajac koji je vozio automobil suspendovan, prema uobičajenoj proceduri u ovakvim slučajevima.

Portugalac je u Mančester stigao 2007. godine i do sada odigrao 210 utakmica i postigao 38 golova.

(Tanjug/MONDO, foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.