Nani blizu Galatasaraja

Izvor: B92, 06.Jun.2013, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nani blizu Galatasaraja

Portugalski fudbaler Nani nalazi se na korak od transfera iz Mančester Junajteda u Galatasaraj za oko 9 miliona evra, prenose turski mediji.

Nani je imao ograničenu ulogu u Junajtedu protekle sezone, počeo je samo sedam mečeva u Premijer ligi, a dolazak Vilfreda Zahe dodatno će mu umanjiti minutažu na Old Trafordu.

Turci navode da bi prelazak u Galatu bio idealan potez za 26-godišnjeg krilnog igrača, s obzirom na ambicije tima iz Istanbula za koji igraju Didije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Drogba i Vesli Snajder.

Galata Naniju navodno nudi pet miliona evra po sezoni, a Junajted bi za transfer dobio oko 9.

S obzirom da će na Nanijevoj poziciji imati pomenutog Zahu, potom Ešlija Janga i Luisa Antonija Valensiju, Dejvid Mojs će verovatno dozvoliti najavljeni transfer Portugalca.

Nani je za Junajted odigrao 212 utakmica i postigao 40 golova, osvojivši sa "Crvenim đavolima" četiri Premijer lige, kao i Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.