Najplaćeniji Afrikanac ikada, ma nema šanse, kakve brojke!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 21:47

Najplaćeniji Afrikanac ikada, ma nema šanse, kakve brojke!

Snovi su jedno, ali kada dobiješ ovakvu ponudu...

Došao je u Mančester samo da ostvari san, privremeno, ali sada dobija ponudu koju ne može niko da odbije.

Odion Igalo je bio spreman peške da krene iz Šangaja za Mančester, kada mu je agent zimus u "pet do 12", 30. januara javio da je dobio ponudu sa Old Traforda.

Više puta je pričao kakvo je to ostvarenje sna, da je najponosniji što je prvi Nigerijac u istoriji koji je igrao za veliki Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajted, ali s jedne strane nažalost, a s druge na sreću, njegova epizoda se uskoro završava.

Danas je stigla neverovatna informacija da je njegov klub Šangaj Šenhua spreman da mu ponudi novi četvorogodišnji ugovor po kom bi postao najplaćeniji Afrikanac ikada.

Navodno, Šangaj mu nudi nestvarnih 400.000 funti nedeljno, dakle oko 1.600.000 mesečno, prevedeno u evre na godišnjem nivou oko - 22 miliona, odnosno oko 90 u naredne četiri godine!

Kineski klub želi da ima Igala u svom timu na početku nove sezone, odnosno za kraj juna ili početak jula, tako da izgleda više neće igrati na Old Trafordu.

Inače, što se tiče njegove epizode u Junajtedu, odigrao je osam utakmica od 31. januara do 12. marta kada je prekinuta sezona, postigao je četiri gola i dodao jednu asistenciju.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.