Naingolan u januaru ide u Čelsi ili Junajted?

Izvor: Press, 28.Nov.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naingolan u januaru ide u Čelsi ili Junajted?

Fudbaler Rome Rađa Naingolan mogao bi na zimu da promeni sredinu i pređe u Englesku, jer ga traže Mančester Junajted i Čelsi.
foto: tanjug.rs
Fudbaler Rome Rađa Naingolan mogao bi na zimu da promeni sredinu i pređe u Englesku, jer ga traže Mančester Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Čelsi.
Čelsi je obnovio interesovanje za borbenog vezistu, kojeg je hteo i letos, ali će sada imati jakog konkurenta u Mančester Junajtedu, prenose belgijski mediji.
Roma je do sada odbijala sve ponude za Naingolana, ali je Belgijanac izrazio nezadovoljstvo radom i ulogom trenera Lućana Spaletija, kao i zastoj oko novog ugovora.
Veruje se da bi rimski klub pristao da proda 28-godišnjeg fudbalera za 40 miliona evra, što ne bi trebalo da predstavlja problem Čelsiju i Junajtedu.
Naingolan je član "vučice" od 2013. godine, a prethodno je nosio dresove Kaljarija i Pjaćence.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.