Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jul.2023, 23:30

Nadrealizam

Nemački Transfermarket objavio je da je španski golman David De Hea najbliži splitskom Hajduku. Ova informacija deluje prilično nadrealno u najmanju ruku s obzirom na to da je veliki broj timova zainteresovano za usluge 32-godišnjeg Španca.
Iskusni golman trenutno je slobodan igrač i spominjala se mogućnost pridruživanja saudijskom Al Nasru, ali Transfermarkt smatra kako Saudijci i Hajduk imaju jednake šanse. Oba kluba izjednačenu su na cifri od 42 posto mogućnosti kupovine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
De Hea je nedavno napustio Mančester junajted nakon 12 godina. Do isteka svog ugovora bio je najplaćeniji igrač ekipe s primanjima od 440.000 funti nedeljno, pa je i s tim u vezi prilično nemoguće da dođe u Hrvatsku koja će mu ponuditi mnogo manje novca.
De Gea je bio na pragu novogo potpisa sa Junajtedom, ali kada je potpisao svoje primerke novog ugovora, klub nije napravio isto i tako je ipak postao slobodan igrač. De Hea ima 545 nastupa za ,,đavole“ za 12 godina i bio je prvi

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.