Na pomolu veliki preokret, Sergej uskoro stavlja paraf?!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pomolu veliki preokret, Sergej uskoro stavlja paraf?!

Nije delovalo da će se ovako završiti.

Kako prenose italijanski mediji, Sergej Milinković-Savić bi mogao da ostane u Laciju.

Reprezentativac Srbije se našao na radaru brojnih evropskih klubova, ovog leta su najveće interesovanje pokazali Mančester junajted i Pari sen Žermen.

Delovalo je da je PSŽ najozbiljniji, sportski direktor kluba Leonardo se dobro upoznao sa njegovim kvalitetima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je tu funkciju obavljao u Milanu.

Pojavilo se nedavno i interesovanje milanskog Intera, navodno su spremni da pošalju dva svoja igrača u Rim za Srbina, više OVDE.

Ipak, prema novim informacijama, predsednik Lacija Klaudio Lotito je rešio da zadrži Srbina, koji je odigrao odlično u pobedi Lacija na startu sezone protiv Sampdorije.

Zbog svega, sprema i novi ugovor za srpskog reprezentativca, videćemo kako će se sve završiti do kraja letnjeg prelaznog roka.

Podsetimo, klubovi imaju pravo da kupuju igrače do drugog septembra, izuzev klubova iz Engleske, gde je prelazni rok odavno završen.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.