Na 5.000.000 evra od Mančestera! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na 5.000.000 evra od Mančestera! (VIDEO)

Italijani tvrde da Matero Darmijan izuzetno blizu Old Traforda

Desni bek Torina i italijanske reprezentacije Mateo Darmijannalazi se praktično na 5.000.000 evra od prelaska u Mančester junajted. Tako tvrdi italijanski novinar upućen u dešavanja na italijanskom transfer tržištu Gulijemo Kanavale, koji je objavio da su Crveni đavoli ponudili 15.000.000 evra za odličnog defanzivca, ali da Bikovi iz Torina traže 20.000.000 za jednog od svojih najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrača.

Pozicija desnog beka jedna je od tanjih u Mančester junajtedu. S obzirom na povredu Rafaela, prošle sezone pot punim opterećenjem bio je Antonio Valensija, kome to ni nije prirodna pozicija, pa je neophodno pronaći adekvatno pojačanje na toj poziciji, što bi 25-godišnji Italijan mogao da bude.

Prema statističkim podacima Darmijan je u prošloj sezoni bio jedan od važnijih šrafova igre Torina. Postigao je dva gola i kreirao čak 39 šansi za svoj tim na ukupno 33 nastupa u Seriji A.

Junajted je u dosadašnjem toku prelaznog roka samo opipavao puls na tržištu, doveden je samo Memfis Depaj, ali se očekuje da uskoro krene sa završavanjem ključnih poslova u prelaznom roku. Jedan od tih poslova bi mogao upravo da se završi u Torinu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.