NIŠTA OD ENGLESKOG FINALA: Emeri je specijalista za Ligu Evrope, Junajted rasterećeno u Rimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 23:22

NIŠTA OD ENGLESKOG FINALA: Emeri je specijalista za Ligu Evrope, Junajted rasterećeno u Rimu

Španski stručnjak peti put u borbi za trofej.

Fudbaleri Viljareala i Mančester junajteda sastaće se u finalu Lige Evrope!

Popularna Žuta podmornica odolela je napadima Arsenala na Emirejtsu i remijem bez golova odbranila trijumf sa El Madrigala od 2:1.

Trener Viljareala, Unai Emeri, boriće se za četvrti trofej u prestižnom takmičenju, a prvi od 2016. kada je sa Seviljom bio najbolji. Ovo će iskusnom španskom stručnjaku biti čak peto finale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mančester junajted je na megdan Romi otišao sa velikom zalihom. Na Old trafordu su Crveni đavoli slavili sa velikih 6:2, revanš na Olimpiku bio je puka formalnost.

Uprkos porazu u Engleskoj, Vučica se nije lako predala, već je pobedom na svom stadionu odbranila čast. Izabranici Paula Fonseke slavili su rezultatom 3:2.

Golove za italijansku ekipu postigli su Edin Džeko (57'), Brajan Kristante (60') i Nikola Zalevski (83'). Dvostruki strelac za Junajted bio je Edison Kavani. Urugvacaj je pogađao u 39. i 68. minutu.

Veliko finale odigraće se 26. maja, na stadionu Majeski u poljskom Gdanjsku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Viljareal i Mančester junajted u finalu Lige Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2021

Fudbaleri Viljareala plasirali su se u finale Lige Evrope, pošto su u Londonu odigrali bez golova sa Arsenalom (u prvom meču je bilo 2:1). U finalu će igrati i Mančester junajted koji je poražen u Rimu sa 3:2 od Rome, ali su u prvom meču slavili sa 6:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.