NEMA PRODAJE: Runi ostaje u Mančester junajtedu!

Izvor: Kurir, 05.Jul.2013, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA PRODAJE: Runi ostaje u Mančester junajtedu!

Novi trener Junajteda Dejvid Mojes kaže da je privilegovan što je dobio priliku da vodi crvene đavole

BEOGRAD - Trener Mančester junajteda Dejvid Mojes rekao je da napadač Vejn Runi ostaje na Old Trafordu i da nije na prodaju.

"On je igrač Mančester junajteda i ostaće igrač Mančester junajteda", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao je Mojes na svojoj prvoj konferenciji za novinare od kad je preuzeo "crvene đavole".

"Poznajem ga od njegove 16. godine, kada je bio u Evertonu... Ovo je malo deža vu. Trenira veoma dobro, vraća se u formu i radujem se saradnji sa njim. Deluje veoma srećno...", kazao je Mojes.

On je kazao i da je zahvalan bivšem treneru Junjteda Aleksu Fergusonu što mu je pružio priliku da ga nasledi.

"Osećam se veoma privilegovano što sam dobio ovu priliku. Zahvalan sam Fergusonu. Nisam ništa znao o poslu dok me nije pozvao i rekao da ide u penziju i onda je rekao: "Ti si sledeći trener" i to je bilo dovoljno. Bio sam u šoku", kazao je Mojes.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NIJE NA PRODAJU: Runi ostaje u Mančester junajtedu!

Izvor: Kurir, 05.Jul.2013

Novi trener Junajteda Dejvid Mojes kaže da je privilegovan što je dobio priliku da vodi crvene đavole..BEOGRAD - Trener Mančester junajteda Dejvid Mojes rekao je da napadač Vejn Runi ostaje na Old Trafordu i da nije na prodaju..."On je igrač Mančester junajteda i ostaće igrač Mančester junajteda",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.