NE ŽELI DA IDE: Dalo ostaje u Mančester Junajtedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 19:11

NE ŽELI DA IDE: Dalo ostaje u Mančester Junajtedu

Ove sezone je odigrao 42 utakmice uz dva postignuta gola i potpisao novi ugovor do juna 2028.

Fudbaler Mančester Junajteda Diogo Dalo potpisao je novi ugovor sa čelnicima Mančester Junajteda kojim se obavezao na vernost do juna 2028. godine.

Dalo (24) je ove sezone odigrao 42 utakmice za "crvene đavole" u svim takmičenjima i postigao dva gola, a postao je jedan od ključnih igrača u ekipi menadžera Erika Ten Haga.

 - Igranje za Mančester Junajted je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna od najvećih časti u svetu fudbala. Zajedno smo podelili neke fantastične trenutke u prethodnih pet godina, napredovao sam mnogo i moja strast za ovaj vanserijski klub je samo rasla od dana kad sam došao ovde - rekao je portugalski defanzivac posle potpisivanja ugovora.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.