Murinju se otvorio put ka idealnom pojačanju?

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 23:35

Murinju se otvorio put ka idealnom pojačanju?

Druga šansa za ofanzivca u Premijer ligi?

Murinjo je u januaru očajnički pokušavao da dovede napadača, Kejn se povredio, nije Portugalac imao pravu alternativu, što se odrazilo i na rezultate.

Najbliže napadaču što je dobio bio je Stiven Bergvajn, postalo je jasno da je Holanđanin koji je doveden iz PSV Ajndhovena dobro pojačanje, ali se ubrzo i on povredio.

Jasno je da će jedan od prioriteta uprave Sparsa tokom leta biti angažovanje napadača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a sada se naprasno otvorila dobra prilika.

Naime, Lion je spreman da značajno spusti cenu za Memfisa Depaja.

Bivši igrač Mančester junajteda se muči sa povredom ove sezone, ali je i pored toga uspeo da postigne pet golova u Ligi šampiona i devet u Ligi 1, još jednom je dokazao kvalitet.

Lion ga je vrednovao oko 55 miliona evra, ali je zbog povrede i činjenice da mu ugovor sa klubom ističe na leto 2021. godine cena pala za 20 miliona evra, prenose engleski mediji.

Depaj je pre svega krilo, ali može da se snađe i u špicu napadača, pa bi pružio nekoliko opcija Murinju u napadu.

Dvojac je kratko sarađivao u Mančester junajtedu, rastali su se u dobrim odnosima kada je Holanđanin prodat Lionu, a i "Posebni" je istakao da će jednog dana ponovo imati priliku da radi sa bivšim fudbalerom PSV-a.

Izgleda da je sada idealna prilika, videćemo da li će Sparsi uspeti da sprovedu transfer u delo.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.