Murinju prekipelo, rešio da odreši kesu za još jednog Šveđanina!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinju prekipelo, rešio da odreši kesu za još jednog Šveđanina!

Portugalac više ne može da čeka Perišića, okrenuo se ka nemačkoj Bundesligi.

Ivan Perišić je velika želja Žozea Murinja i to nije tajna, ali Inter ne posustaje. Traže 55 miliona evra za usluge svog fudbalera, Junajted to jednostavno ne planira da im plati.

Kako je "Posebni" izjavio da želi još dva fudbalera, jednog vezistu i jednog krilnog igrača, jasno je da se potraga nastavlja.

Izgleda da se od Perišića u potpunosti odustalo, kako je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester spreman da plati veliki novac RB Lajpcigu za usluge njihvog fudbalera Emila Forsberga.

Šveđanin je imao blistavu sezonu u Bunesligi, sa 18 asistencija je bio najbolji u ligi u tom segmenuti, a dugo je važio i za želju Milana.

Ipak, "Rosoneri" su ponudili "skromnih" 25 miliona evra za njegove usluge, a uprava nemačkog kluba je to glatko odbila.

Zato Junajted sada dolazi spremniji, spremni su da za švedskog reprezentativca ponude čak duplo više, dakle 50 miliona evra!

Ono što ide u prilog čitavoj situaciji, to je činjenica da je agent fudbalera Lajpciga Hasan Džetinkaja, čovek koji zastupa i Viktora Lindelofa, bivšeg štopera Benfike koji je ovog leta bio prvo pojačanje "Crvenih Đavola".

Videćemo kako će se stvari razvijati, Lajpcig je za Nabija Keitu odbio i 80 miliona evra od Liverpula, uskoro ćemo saznati da li su imuni i na ovakvu ponudu Mančester junajteda.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.