Murinjove prljave igre - Pozivi u tri ujutru zbog Lukakua!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjove prljave igre - Pozivi u tri ujutru zbog Lukakua!

Šta će sve ovih dana neko uraditi kako bi izbegao "FIFA virus".

Klubovi širom Evrope često pate od popularnog "FIFA virusa", a jedan od onih klubova koji je imao najviše problema u prošlosti je svakako Mančester junajted, koji u svojim redovima redovno ima veliki broj igrača, koji obavljaju važne uloge u svojim reprezentacijama.

Takvo stanje stvari je i tokom trenutne reprezentativne pauze, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << van stroja su zbog povreda koje su zaradili u reprezentativnom kampu Maruan Felaini, Fil Džouns i Romelu Lukakau.

Od bojazni da bi Lukaku nastupom u dresu reprezentacije mogao da pogorša svoje stanje, izgleda da se neko u Junajtedu odlučio na jedan zaista nesvakidašnji korak.

Naime, kako bi se postarali da Lukaku ne zaigra u dresu reprezentacije tokom ovog ciklusa, u Junajtedu su se izgleda odlučili da se obrate direktno selektoru Belgije, Robertu Martinezu.

Kako je sam Španac priznao, dobijao je pozive u tri ujutru sa nepoznatog broja, a osoba sa druge strane je pokušavala da ga ubedi da ne uvrsti Lukakua u tim za predstojeća dva duela Belgije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Belgium manager Roberto Martinez complains about receiving calls at 3 am from a stranger asking him to keep Lukaku out of his squad.

— The 4th Official (@Official_T4O) 09. октобар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.