Murinjov zalog za budućnost! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2016, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjov zalog za budućnost! (video)

Portugalski strateg spreman je da u redove svog tima dovede i jednog tinejdžera.

Mančester je pod Murinjom uglavnom dovodio proverena imena, koja bi odmah mogla da naprave razliku, ali izgleda da Portugalac planira da se obezbedi i za neku dalju budućnost.

Prema navodima "ESPN-a", Junajted je kontaktirao Valensiju oko usluga njihovog vezista Frana Viljalbe.

Ovaj 18-godišnji fudbaler koji je debitovao za prvi tim "Slepih miševa" u decembru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošle godine pod Gerijem Nevilom, odigrao je ukupno četiri susreeta za prvi tim, a trenutno nastupa za B selekciju Valensije u Segundi.

Njegov agent je potvrdio da je Mančester kontaktirao Valensiju i da su razgovori još uvek u početnoj fazi.

Za mladog fudbalera ima više zainteresovanih strana, ali je Junajted jedini stupio u kontakt sa klubom.

Mladi Viljalba navodno ima otpusnu klauzulu od svega četiri miliona evra, pa u klubu sa "Mestalje" gledaju to da promene tako što će mu ponuditi novi ugovor koji bi imao i daleko veću klauzulu.


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.