Murinjo želi tandem Pogba  Matić

Izvor: B92, 17.Jan.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo želi tandem Pogba " Matić

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo insistira da narednog leta dovede srpskog reprezentativca Nemanju Matića

Portugalac želi da Srbina koga je svojevremeno doveo i u Čelsi "upari" ga sa najskupljim fudbalerom u istoriji Polom Pogbom.

Kako prenose ostrvski mediji, Murinjo je svestan da ove sezone nema šanse za titulu i polako pravi planove za sledeću.

Matić je za njega proverena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kombinacija jer su zajedno osvojili titulu u Čelsiju nakon što ga je Portugalac vratio iz Benfike za 21 milion funti.

Na toj poziciji trenutno igraju veteran Majkl Kerik i Ander Erera, ali za titulu Matić je svakako potreban i bar još 25 miliona koliko bi Čelsi tražio za njega, u slučaju da menadžer Antonio Konte odobri transfer.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

To je kockica za šampionski Junajted: Murinjo pravi tandem Matić-Pogba

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2017

Matić je za Portugalca proverena kombinacija, jer su zajedno osvojili titulu u Čelsiju..Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo insistira da narednog leta dovede srpskog reprezentativca Nemanju Matića i "upari" ga sa najskupljim fudbalerom u istoriji Polom Pogbom...Kako prenose ostrvski mediji,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.