Murinjo u Realu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo u Realu?

Žoze Murinjo je u utorak napustio Mančester junajted i dok su se svi evropski i svetski mediji bavili njegovim naslednikom na "Old Trafordu", "El Pais" je plasirao informaciju koja bi mogla da poprimi bombastične razmere – Florentino Perez razmatra povratak Portugalca u madridski Real.

"Kraljevskom klubu" ove sezone ne cvetaju ruže, pogotovo u Primeri, gde tri kola pre kraja prvog dela sezone Madriđani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaostaju za liderom Barselonom pet bodova. Eksperiment sa Đulijanom Lopetegijem nije dao rezultat, "gašenje požara" je povereno nekadašnjem fudbaleru Santijagu Solariju, a prvi čovek Reala je mišljenja da bi "Posebni" mogao da dosadašnju turbulentnu sezonu transformiše i usmeri je u trofejnom smeru na kojem su "kraljevići" bili pod vođstvom Zinedina Zidana.

Murinjo je s madridskim velikanom, na čijoj klupi je sedeo od 2010. do 2013. godine, osvojio jednu Primeru i jedan Kup kralja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Perez vraća Murinja u Real?

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2018

Žoze Murinjo je u utorak napustio Mančester junajted i dok su se svi evropski i svjetski mediji bavili njegovim nasljednikom na “Old Trafordu”, “El Pais” je plasirao informaciju koja bi mogla da poprimi bombastične razmjere – Florentino Perez razmatra povratak Portugalca u madridski Real!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.